Trädgårdsanläggning i Gislaved, Hyltebruk & Värnamo

Trädgårdsanläggning som livar upp

På Lindhöjdens utemiljö har vi många års erfarenhet av anläggning för trädgård och mark. När det kommer till trädgårdsanläggning kan vi hjälpa dig med allt från gångar, murar, infarter, gräs, uteplatser och mycket mer. Allt är individualiserat efter era önskemål.

Anläggningsarbeten

Våran kunskap sträcker sig över många områden vilket gör oss till det perfekta valet när ni söker anläggningsarbeten. Vare sig det handlar om att göra en garageinfart eller en rabatt att låta blommorna frodas i ser vi till att arbetet anpassas efter era behov och önskemål. Med ett öga för utformning och känsla för naturen tar vi fram den perfekta lösningen.

Trädgård

En trädgård är mycket mer än bara blommor. Miljön man befinner sig i är sammansatt ur olika delar. Trädgårdsanläggning består av flera områden varav ett av dem är stenarbeten. Vi hjälpa dig att skapa en perfekt plats att låta blommorna växa på med hjälp av stenar och plattor som avgränsar fint eller gräva en damm för vatten att få rinna genom. Arbetet vi gör sätter prägel på utsmyckningen och framhäver små detaljer som gör mycket för helheten.

Marksten

Ett noga utfört underarbete är viktigt vid plattläggning. Är marken blöt behöver man gräva djupare för att ge bättre spelrum åt makadam och annat slitlager som ger stadga. Ignorerar man råden som gäller finns det en risk för att plattorna flyttar sig och ger ett sämre resultat som inte håller lika länge. Kontaktar ni oss vid behov av platt/stensättning kan vi garantera ett bra resultat.

Från början till slut

Trädgården är en plats man ser varje dag och kommer glädjas av under hela livet. Förutom att trädgårdarna tar in naturen i våra hem skapar det även en plats att umgås på och ge tid för glädje, lugn och livskvalitet. En lättskött trädgård i en utemiljö som passar områdets karaktär underlättar och bidrar med en helhetskänsla. Vi kan ta hand om allt från planering till sista spadtag för att skapa den perfekta utemiljön för just er.