Om oss

Mer än bara trädgård

Företaget startade som enskild firma år 2013 och bedrivs numera som ett aktiebolag. Skickliga yrkesarbetare har kunskapen att anlägga stenbeläggningar, dammar, murar och annat som ger trädgården det lilla extra. Förutom detta finns även kunskap om markarbeten som läggning av grund, dränering och avloppsanläggningar.

Vi kan hjälpa er med det mesta man behöver som fastighetsägare. Vi erbjuder bland annat asfalteringsarbeten och bilning i betong för fullständig tillgång. Inga arbeten är för stora eller för små och med många års erfarenhet i bagaget samt en målsättning att erbjuda våra kunder absolut bästa service garanterar vi kvalitet.

Planering av projekt

Vi står även till tjänst för att planera projekt och därmed undvika onödiga kostnader under arbetets gång. En fullständig plan som visar hur det slutliga resultatet kommer att se ut gör det möjligt att göra ändringar redan innan projektet påbörjats. Som kund erhålls stora möjligheter när ni kontaktar oss eftersom vi har arbetskraft som klarar av att hantera arbetet från påbörjad skiss till sista spadtag. Varmt välkomna!

Vi står för kvalitet, hållbarhet och miljö

Vår målsättning är att besitta kvalitet i utförande och resultat hos våra kunder. Vi vill leverera hållbarhet i kommunikation och villkor samtidigt som vi bidrar med minimal belastning för miljön och givetvis en god hantering av omgivningen kring projektet.

Våra ledord

  • Kvalitet i utförande och resultat.
  • Hållbarhet i villkor och kommunikation.
  • Miljö i minimal belastning och god hantering av projektets omgivning.